Рекламна агенция S360

Switch to desktop

Пълно рекламно обслужване

Ако имате нужда от коректност, високо качество на рекламните продукти, бърза реакция, професионално отношение и конкурентни цени - попаднали сте на правилното място.  Доверявайки се на нашата рекламна агенция, Вие ще спестите време, нерви и пари

Нашата рекламна агенция организира широк кръг от рекламни проекти, съобразени с изискванията на нашите клиенти, носещи ефективни резултати, независимо от мащаба и сложността на заданието. Съобразявайки се с конкретните нужди на клиента, тяхното развитие и реализация в детайли са приоритет за нас.

Ние не сме единствената рекламна агенция в София и страната, но работим така, че да бъдем сред най-добрите! Успеха на нашите клиенти е основния ни стимул да влагаме сърце в работата си, защото това означава успех и развитие и за нас.

Ние нямаме нужда от препоръки, защото клиентите, които ни се довериха и рекламните кампании реализирани до момента доказват нашите качества. Спечелването на клиента за еднократна поръчка на всяка цена не е крайната ни цел - за нас е важна дългогодишната работа, качеството и коректните взаимоотношения!

Независимо дали става въпрос за задължителната ПЕЧАТНА РЕКЛАМА и предлаганите от нас офсетов, дигитален, широкоформатен печат, благодарение на които рекламната ни агенция ще изработи за Вашата компания така необходимите на всяка фирма печатни материали.

....или пък внос и брандиране на всякакви рекламни сувенирни артикули посредством висококачествени директен, трансферен, тампонен и сито печат, както и печат върху текстил за така необходимата за всяка една фирма СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

....и стигнем до цялостни решения за Вашата ВЪНШНА РЕКЛАМА

Работещите в нашата рекламна агенция специалисти ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН и ПРЕДПЕЧАТ ще вдъхнат живот на идеите Ви и ще се погрижат за изработката и крайното оформление на вашите рекламни продукти.
 
Благодарение на предлаганата от професионалистите, работещи съвместно с Рекламна агенция S360 в областта на МЕДИЙНАТА РЕКЛАМА, ние ще се погрижим от концепцията, сценарий и режисура, до заснемането и монтажа на телевизионен клип или записването на радио спот. 2D и 3D анимация и обемна анимация и много други услуги в областта на медийната реклама.
 
И за финал - качествено представяне на Вашите продукти и услуги от добре изглеждащи и комуникативни промоутъри в цялата страна. Нашата рекламна агенция в София ще Ви предложи всичко в областта на BTL РЕКЛАМАТА.

При работа с Рекламна агенция S360 в София можете да разчитате, че ще получите адекватна консултация в зависимост от нуждите Ви, като ще съобразим възможностите така, че да оползотворим максимално предвидения от фирмата Ви бюджет.

Pекламна агенция S360 ©2006 | Сувенирна реклама, печатна реклама, външна реклама, BTL реклама. Всички права са запазени.

Top Desktop version