Рекламна агенция S360

Switch to desktop

BTL реклама

BTL рекламаПромоутърска агенция S360 към Рекламна агенция S360 може да предложи на своите клиенти цялостно планиране, организиране и провеждане на BTL (bellow-the-line) реклама - промоции, дегустации, семплинги, раздаване на флаери, презентации, събития на обществени места, томболи, игри с награди, демонстрации.

Ние организираме широк кръг от BTL  проекти, носещи ефективни резултати, независимо от мащаба и сложността на заданието. Съобразявайки се с конкретните нужди на клиента, тяхното развитие и реализация в детайли са приоритет за нас.

Високо съотношение цени и качество на услугите, креативност при създаване на нови рекламни продукти, отговорност при планирането и провеждането на дадена кампания и непрекъснат контрол от възникване на идеята до реализацията.

Промоутърите, които ще презентират Вашите продукти  са специално подбрани от нас - интелигентни, добре изглеждащи и комуникативни млади хора.

От концепцията и организацията на самата промоция, до изработка на униформи и щандове за нашите промоутъри, печатна и сувенирна реклама - Рекламните кампании реализирани до сега доказват качествата ни!

Повече информация относно предлаганата от нас BTL реклама можете да намерите на www.promo.s360-bg.com

Pекламна агенция S360 ©2006 | Сувенирна реклама, печатна реклама, външна реклама, BTL реклама. Всички права са запазени.

Top Desktop version